112. En första kommentar till regeringsbildningen

Ulf Kristersson presenterade sin regering den 18 oktober. Foto: Frankie Foughantin (CC BY-SA 4.0)

Media just nu är fulla av kommentarer kring Ulf Kristerssons regeringsbildning och det s.k. Tidöavtalet som slutits mellan SD, M, KD och L. Samtidigt är den viktigaste delen av regeringsbildningen – budgeten – ännu inte presenterad. Vi inleder en diskussion kring Tidöavtalet, Kristerssons regering och vad vi kan förvänta oss för politik de kommande åren.

Stöd oss – swisha ett bidrag till 123 504 71 05!

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i olika appar för poddar. Du kan också använda följande RSS-feed: https://arbetartidningen.podbean.com/feed.xml (kopiera adressen).