098. Partiet Nyans och konspirationsteorier om kidnappning av muslimska barn

Mikail Yüksel, partiledaren för Nyans, har kopplingar både till den turkiska Erdoganregimen och fasciströrelsen Grå Vargarna. Foto: Faksimil Youtube
Dela med dig

Partiet Nyans planerar idag att ställa upp i valen till riksdagen – samt i 35 kommuner och i sju regioner. Partiet kommer främst att rikta in sig på de cirka 800 000 muslimerna i Sverige. En av de frågor som kommer att prägla partiets valrörelse är anklagelsen mot Sveriges alla socialtjänster för att de medvetet kidnappar och hjärntvättar muslimska barn med hjälp av LVU.

Stöd podden – swisha ett bidrag till 123 504 71 05!

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i olika appar för poddar. Du kan också använda följande RSS-feed: https://arbetartidningen.podbean.com/feed.xml (kopiera adressen).


Dela med dig