089. Arvet efter Löfven

Stefan Löfvén lämnar efter sig djup splittring inom arbetarrörelsen. Foto: Ebba Grape / Socialdemokraterna (CC BY-NC-ND 2.0)
Dela med dig

Stefan Löfvén valdes till ordförande för Socialdemokraterna i början av 2012. Han hade då ingen erfarenhet av politiskt arbete som minister eller riksdagsledamot. Löfvén valdes till ordförande för (S) bland annat med uppdraget att ena den alltmer oeniga arbetarrörelsen. Men istället lämnar han efter sig en mer splittrad arbetarrörelse än någonsin sedan slutet på andra världskriget.

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i olika appar för poddar. Du kan också använda följande RSS-feed: https://arbetartidningen.podbean.com/feed.xml (kopiera adressen).


Dela med dig