Partinytt vecka 29

Dela med dig

Aktiviteter måndag 19 juli – 25 juli,
Mötestema 19.00: Filmkväll: The Death of Stalin – en svart komedi, med svensk text. Filmen kom ut 2017 och är fruktansvärt rolig. Några av stjärnorna i filmen är Michael Palin (från Monty Python), Steve Buscemi, Jason Isaacs och Jeffrey Tambor. Filmen bygger på verkliga händelser men är ingen dokumentär. Men filmskaparna har lyckas fånga den paranoida känslan av hur det var att leva under Stalin och hur absurd tillvaron hade blivit. Filmen handlar om Stalins död och den maktkampen som uppstod mellan männen som tillhörde hans innersta krets.

Man kommer att kunna se filmen både på distans och på plats i lokalen.

Lördag: Tidningsförsäljning

Söndag 25 juli: Sista dag att skicka in artiklar till NyA nr 164.

14 september
Vi måste också fästa blicken på den 14 september. Det är bara sju veckor bort och vi ska överlämna vår namninsamling i Stockholm till Stefan Löfven när de under högtidliga former öppnar riksdagen. Det är ju dags att börja fundera på om man kan delta i överlämnandet.

Nästa vecka. Måndag 26 juli – 1 augusti,
Mötestema: Antisemitismen i Europa,
På fredag: Publicering av NyA nr 164,
Ekonomilördag juli månad:
– Vi satsar på Holmsund och maximalt med pengar.


Dela med dig

Din e-postadress kommer inte publiceras.