Mahmoud Aldebe, under många år en ledande figur inom Muslimska brödraskapet i Sverige. Foto: Faksimil Youtube

068. Muslimska brödraskapet saboterar också integrationen

Dela med dig

Det har länge varit nödvändigt att avslöja och kritisera hur Sverigedemokraterna och Muslimska brödraskapet – trots att de delvis kan betraktas som varandras motsatser – i praktiken samarbetar för att sabotera en önskvärd integration av sunnimuslimer i Sverige.

I denna andra del tittar vi närmare på Muslimska brödraskapets sabotage av integrationen riskerar att döma muslimer i Sverige till ett liv i isolerade ghetton. Janne berättar även om erfarenheterna från de svartas kamp i USA på 1960-talet och de paralleller vi kan dra till Sverige idag.

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i olika appar för poddar. Du kan också använda följande RSS-feed: https://arbetartidningen.podbean.com/feed.xml (kopiera adressen).


Dela med dig