067. Sverigedemokraterna försöker sabotera integrationen

Jomshof (SD) i Sverige möts. Foto: Faksimil SVT Play
Dela med dig

Det har länge varit nödvändigt att avslöja och kritisera hur Sverigedemokraterna och Muslimska brödraskapet – trots att de delvis kan betraktas som varandras motsatser – i praktiken samarbetar för att sabotera en önskvärd integration av sunnimuslimer i Sverige. I denna första del tittar vi närmare på hur SD agerar för att sabotera integrationen, med utgångspunkt i Richard Jomshofs uttalande om islam som en ”avskyvärd religion”.

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i olika appar för poddar. Du kan också använda följande RSS-feed: https://arbetartidningen.podbean.com/feed.xml (kopiera adressen).


Dela med dig