Partinytt vecka 47

Dela med dig

Vårt viktigaste mål är att göra Nya Arbetartidningen till en riksspridd veckotidning – vi ber medlemmar, prenumeranter och övriga läsare att ge bort en prenumeration i julklapp

Inför varje jul genomför vi en kampanj för att ge bort prenumerationer på Nya Arbetartidningen i julklapp. I år är denna kampanj viktigare än någonsin. Som alla vet är vårt mål en riksspridd veckotidning. En av målsättningarna är att nå 1 500 läsare och lyssnare och tittare före utgången av nästa år. För veckotidningens hemsida innehåller ju inte bara text. Vi spelar in ett nytt avsnitt av vår poddradio varje vecka redan idag. Och vi siktar på att göra regelbunden webb-tv framöver.

Vi vill helst få in uppgifterna på den eller de som du tänkt ge gåvoprenumerationen till under denna vecka. Men kniper det kan du höra av dig även nästa vecka.

Resultatet i insamlingen

Arbetarpartiet genomförde en insamling under förra veckan. Vi har hittills fått in drygt 16 000 kronor! Vi vill rikta ett stort tack till alla som har bidragit till detta imponerande och så nödvändiga resultat.

Umeå, Stockholm, Örebro och Obbola

Under förra veckan genomförde Arbetarpartiet fem olika aktiviteter. Vi höll två möten om valet i USA. På dessa möten deltog medlemmar och sympatisörer från Umeå, Stockholm, Örebro och Obbola. Vi genomförde också tre tidningsförsäljningar. En på onsdag, en på torsdag och en på lördag. När vi säljer tidningen är vi noga med att följa rekommendationerna. Vi bär munskydd och håller avstånd.

Nya material

* Nummer 152 av Nya Arbetartidningen utgör ett av våra mest fullmatade nummer någonsin. På grund av den dramatiska händelseutvecklingen i världen rekommenderar vi dig att börja med att ta del av tidningens internationella bevakning. Den handlar naturligtvis om presidentvalet i USA. Men det händer dramatiska saker även på andra håll. Labourpartiets nya högerinriktade ledning har stängt av den radikale tidigare partiledaren Jeremy Corbyn genom att anklaga denne för att inte ha agerat mot antisemitism i partiet. Mick Brooks från London berättar sanningen om angreppen. Vi tar även upp vår syn på de fruktansvärda terrordåden i Frankrike och Österrike.

Du kommer till senaste numret genom att klicka här. Kom ihåg att logga in.

* Nytt avsnitt av poddradion. I lördags spelade vi in en ny podd där vi diskuterade om ”trumpismen” kan leva vidare utan Trump själv. Den har blivit mycket uppskattad. Klicka här.

* Blogg om den ökade smittspridningen och bristen på ledarskap. Vi har även publicerat en blogg där vi kritiserar de dubbla budskap som kommer från ansvariga politiker och myndigheter när det gäller coronapandemin. På presskonferensen idag underströks det dubbla i budskapet ännu mer. Mellan den 22 oktober och 16 november har regeringen gått från en maxgräns, vad gäller hur många personer som får träffas, från 50 till 300 till åtta! I vår blogg jämför vi antalet dödsfall i Sverige p g a coronaviruset med antalet dödsfall med övriga Europa och speciellt med de tre nordiska länderna Norge, Danmark och Finland. Du bör ta del av dessa siffror. Klicka här för att komma till bloggen.


Dela med dig

Din e-postadress kommer inte publiceras.