055. Kan ”trumpismen” leva vidare utan Donald Trump?

Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)
Dela med dig

Vi fortsätter diskussionen om det amerikanska presidentvalet. Vi diskuterar ”trumpismen” – vad denna rörelse innebär och huruvida den kan leva vidare även efter Donald Trump. Många av de uppåt 75 miljoner människor som röstade på Trump i årets val letar nämligen efter alternativ till den globalism som dominerat världspolitiken de senaste decennierna.

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i olika appar för poddar. Du kan också använda följande RSS-feed: https://arbetartidningen.podbean.com/feed.xml (kopiera adressen).


Dela med dig

Din e-postadress kommer inte publiceras.