Torgmöten med säkerhetsavstånd

Skärmdump från livesändningen på Rådhustorget i Umeå.
Dela med dig

Med de goda erfarenheterna från 1 Maj i ryggen genomförde Arbetarpartiet sitt första ordinarie möte på Rådhustorget i Umeå lördagen den 9 maj. Därefter har det blivit ytterligare två torgmöten.

För att upprätthålla säkerhetsavstånd vid vårt bokbord har partiet tillverkat plexiglasskärmar liknande de som finns vid kassan på ICA och Coop. Dessa sattes upp på bokbordet. I samband med det första torgmötet, som du kan se video ifrån nedan, var stämningen något avvaktande. Vädret var fint och många stod och lyssnade. Men konkurrens från en korvgubbe innebar att vi inte kunde ställa bordet på bästa platsen. Dessutom var vi väldigt försiktiga för att undvika smittspridning.

Det hela gav mersmak. Och nu har ytterligare två torgmöten genomförts. Dessutom har partiets representanter stått utanför två olika köpcentra – givetvis utrustade med plexiglasskärmarna – för att tala om coronakrisen med förbipasserande.

Torgmöte Rådhustorget

Publicerat av Arbetarpartiet Lördag 9 maj 2020

Dela med dig

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

×
Du kan läsa artiklar till denna månad. Prenumerera för att få obegränsad tillgång till artiklar, poddradio, bloggar och webb-tv. Redan prenumerant? Tryck på knappen för att logga in.