Två tips för dig som sitter isolerad hemma

Dela med dig

Att sitta hemma och inte kunna gå ut på grund av coronasmittan kan bli tråkigt i längden. Här kommer därför två tips på saker som du kan göra i hemmet i dessa coronatider.

Målarböcker för vuxna har varit i ropet under de senaste åren. Har man inte haft tid att testa dessa tidigare är det utmärkt att göra för den som sitter självisolerad hemma. Böckerna finns i många olika utföranden och finns att köpa på de flesta välsorterade bokhandlare (men även på andra typer av affärer). Givetvis går de även att beställa via nätet! Det du också behöver ha hemma är färgpennor i många olika färger. Dessa brukar ofta säljas i samma affär som böckerna. Sedan är det bara att sätta igång med att skapa och glömma tid och rum för ett tag.

Mitt andra tips är ”hemmagympa med Sofia”. Programmet går på Svt 1 kl 09.10 på morgonen, men det finns även på Svt Play. Det är 20 min träning med bl a styrka, kondition och rörlighet. Sofia visar alla rörelser på flera olika sätt. Har man svårt att komma ner på golvet så visar hon andra alternativ. Hon sköter allt så det är bara att följa henne. Det är väl värt att testa och jag tror ni kommer att gilla det. Det är viktigt att hålla igång fysiskt och röra på sig under dessa tider.

Länk till Hemmagympa med Sofia på Svt Play.


Dela med dig
×
Du kan läsa artiklar till denna månad. Prenumerera för att få obegränsad tillgång till artiklar, poddradio, bloggar och webb-tv. Redan prenumerant? Tryck på knappen för att logga in.