Skidåkande stockholmare, Trump och ännu mer skidåkande stockholmare

Slagserien i nummer 143

Ett par boxningshandskar
Dela med dig

Skidsemestrande stockholmare mitt under coronasmittan

▶ Coronasmittan kom till Sverige, till stor del, via personer som varit på skidsemester i Alperna. Trots detta var det många stockholmare som ändå valde att åka på skidsemester i Åre, Sälen och andra svenska skidorter under mars månad. Instagramkontot ”Dygnbaggegalan” har klippt ihop några av dessa stolpskott.

View this post on Instagram

Stockholmarna kommer att bli vår död.

A post shared by Dyngbaggen (@dyngbaggegalan) on

Vi kan inte annat än hålla med: Stockholmarna kommer att bli vår död…

Trump tänker ”fylla kyrkorna till påsk”

▶ En annan som haft svårt att acceptera allvaret i coronapandemin är Donald Trump. Efter att i flera veckor ömsom ha avfärdat viruset, ömsom skyllt allt på Kina, tvingades han slutligen att agera då situationen började se mycket allvarlig ut i mitten av mars.

Men The Donald vore inte The Donald om han inte hade sin egen lösning på krisen. I flera intervjuer menade han att det hela skulle vara över så att att kyrkorna skulle vara fyllda till påsk! Ja, se själv.

Vi på NyA tror nog att Trump kan fylla kyrkorna till påsk. Med tanke på de stigande dödstalen i USA lär det hållas många begravningar…

Hitler reagerar på skidsemestrande stockholmare

▶ Se videon nedan. Det är allt vi har att säga…


Dela med dig