027. Ett år med Januariavtalet

Löfven på väg mot avbytarbåset eller pensionering. Proffskontraktet går ut 2022. Åkesson utrikes- eller finansminister 2022? Foto: Per Pettersson (CC BY 2.0)
Dela med dig

Det har gått ett år sedan S, MP, C och L ingick Januariavtalet den 11 januari 2019. Vi diskuterar vilka effekter detta har inneburit för det svenska politiska systemet i allmänhet och Socialdemokraterna i synnerhet. Vi resonerar också kring vilka effekter som framgångarna för SD innebär.

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i olika appar för poddar. Du kan också använda följande RSS-feed: https://arbetartidningen.podbean.com/feed.xml (kopiera adressen).


Dela med dig