026. Miljöpartiet i Umeå samarbetade med imam som anses utgöra hot mot rikets säkerhet

Max Troendlé, ledamot i Miljöpartiets partistyrelse, på möte med Islamiska Föreningen i Västerbotten.
Dela med dig

Partistyrelsen för Miljöpartiet i Sverige skapade, genom utrensningar av den gamla ledningen i Umeå och i Västerbotten, ett helt Nytt MP i Umeå – inför valet 2018. Denna miljöpartistiska lokalavdelning inledde sedan ett samarbete med en islamisk förening där imamen är en av de sex personer som Säpo bedömt utgör ett hot mot rikets säkerhet och som fått beslut om utvisning i tre instanser. Detta är en skandal – men lokala partier och media är tysta.

Använd spelaren ovan för att lyssna på avsnittet. Vill du hellre lyssna i din mobiltelefon så hittar du oss även på iTunes (klicka här), Spotify (klicka här) eller i olika appar för poddar. Du kan också använda följande RSS-feed: https://arbetartidningen.podbean.com/feed.xml (kopiera adressen).


Dela med dig