Stoppa våldet mot kvinnor

Dela med dig

Den ökände kvinnomisshandlaren och f.d manlige modellen Patrick Ribbsäter, som den senaste tiden varit bosatt i Umeå, har återigen dömts till fängelse för att ha misshandlat sin flickvän. 

Misshandeln skedde natten mellan den 7-8 december 2014. Enligt domen ska Ribbsäter ha slagit flickvännen flera gånger mot huvudet, ansiktet och kroppen. Han ska även ha sparkat på henne när hon låg ned, slitit henne i håret och gjort utfall med kniv samt hotat kasta syra i ansiktet på henne om hon ringde polisen. Tingsrätten i Umeå dömde Ribbsäter till 6 månaders fängelse för misshandel, olaga hot, ofredande och skadegörelse.

Ribbsäter har en lång historia av våldsbrott och smutsig ”business”. Arbetarpartiet, och andra, varnade för Ribbsäter och dennes verksamhet under våren 2014. Vår kamp för att stoppa våldet mot kvinnor går vidare. Liksom kollen på Ribbsäter.
Läs hela den häpnadsväckande historien om Ribbsäter här:


Dela med dig