Snabbt och hårt i nummer 74

Dela med dig

Spetsnaz-Ove

► Försvarsmaktens underrättelseoperation i Stockholms skärgård fann de märkligaste ting. Söndag den 19 oktober skrev de stora tidningarna om att Säpo och den militära underrättelsetjänsten jagade en svartklädd man med ryggsäck på Sandön – i närheten av ett militärt skyddsområde. Genast började det spekuleras. Var det en grodman från ryska Spetsnaz? Hade han tagit sig dit i en miniubåt? Kunde det ha något att göra med en incident den 2 oktober när en båt från amfibieregementet krockade med en lysboj?
Dagen därpå lyckades man identifiera den förmodade Spetsnaz-agenten. Det var Ove. Ove brukar fiska på Sandön.
– Jag är ingen spion, jag är pensionär, sa Ove till Expressen.
– Jag brukar fiska där ute, man kan få en hel del.

Klart misstänkt…

Knarkpartiet de gröna

► Fem av ministrarna i Löfvens nya regering har uppgett att de använt narkotika. Av dessa fem ministrar är alla medlemmar i Miljöpartiet – inklusive partiets båda språkrör. Det är bara bostads- och stadsutvecklingsminister Mehmet Kaplan som inte använt narkotika. Till detta ska läggas att en av Åsa Romsons närmaste tjänstemän är dömd för narkotikasmuggling.

Det förklarar hur MP kan ha så ”höga” opinionssiffror…

SD och chemtrails

► Det är inte bara inom Centerpartiet och Miljöpartiet som människor tror på s.k ”chemtrails”. SD-politikern Martin Oscarsson från Orust tillför sin alldeles egen vinkel på denna hittepå-fråga. För den oinsatte så är chemtrails en konspirationsteori som går ut på att de långa spår av kondenserat vatten som flygplan lämnar efter sig i själva verket inte är långa spår av kondenserat vatten, utan statligt finansierade utsläpp av allehanda giftiga ämnen för att bl a kontrollera vädret.Enligt SD-Oscarsson är det den amerikanska rymdorganisationen Nasa som ligger bakom utsläppen av chemtrails. Dessa har, i sin tur, fått tillåtelse att ”bespruta” Sverige av Göran Persson – i ett dokument med 8 punkter.

Oscarsson har kvalifikationer att blir MP-minister…

Prinsessan och tuppfäktningen

► En rumänsk prinsessa som är nr fem i successionsordningen till den rumänska tronen dömdes till $ 200 000 i böter i den amerikanska delstaten Oregon. Skälet är att prinsessan, Irina Walker, och hennes man, John Walker, bedrivit en illegal tuppfäktningsliga i en stad på landsbygden i Oregon. Tuppfäktningarna ska ha pågått i en lada på parets ranch nära gränsen till delstaten Washington. Besökarna betalade 20 dollar i inträde och på plats serverades mexikansk mat och alkohol.
Den rumänske kungen abdikerade officiellt från tronen när Rumänien blev republik 1947. Familjen verkar dock fortfarande hålla en kunglig nivå på dysfunktionaliteten.

Här har Victoria och Daniel mycket att lära…


Dela med dig